top of page

Sommerveita

Til leie: Forsamlingslokale og møterom ved Torget i Trondheim.


I Det Norske Misjonsselskaps eiendom i Sommerveita 4-6 har vi for leie kurs- og forsamlingslokaler med tilstøtende kjøkken og garderobefasiliteter i øverste etasje i vår eiendom. Denne leies ut til enkeltkunder, bedrifter, foreninger og lag.


Forsamlingssal/møtesal

Salen er 350 m2 stor og har lyse vinduer, med en scene i kortenden som er 40 m2 stor. Det er plass til 100 personer i salen. Standard oppsett i møtesalen er småbord. Den er enkelt utstyrt med trådløs mikrofon pluss en sangmikrofon og projektor.


Møterom: I forlengelsen av møtesalen finner man et møterom som deles av fra møtesalen med skyvevegger.


Kjøkken: I etasjen disponerer leietaker et enkelt kjøkken med det aller mest nødvendige utstyret. Leietaker kan bestille mat fra ekstern leverandør. Forslag til leverandører: Prima, To kokker, Culinarium.


Serveringssone: Utenfor salen finner man et område som kan benyttes til bevertning. Området kan møbleres etter eget ønske. Dette arealet er 50 m2.


Renhold: Ordning for renhold avtales. Ekstra bord og stoler: I lagerrom finnes det 17 bord av størrelse 120 x 75 cm til fri benyttelse. Ekstra stoler.


Ved ønske om leie

Ta kontakt for tilbud enten du har et enkeltarrangement eller du ønsker å booke for en serie arrangementer eller et kurs over flere datoer.


Forespørsel

For forespørsel om leie, ta kontakt med: sommerveita@gmail.com  tlf 72 42 82 30.

FORSAMLINGSLOKALE OG MØTEROM TIL LEIE:

Tilstøtende kjøkken, garderobefasiliteter, 40 m2 scene, totalt 350 m2, lyse vinduer. 100 personer.


FORESPØRSEL:

For forespørsel om leie, ta kontakt sommerveita@gmail.com tlf 72 42 82 30

bottom of page